Loading…

Wat verwachten we van jou?

Lid worden van de BGN doe je vanuit overtuiging: de overtuiging dat je op een vakkundige wijze wilt bijdragen aan het gezonder maken van Nederland. Je neemt je vak serieus en waait niet met alle trends en hypes op het gebied van voeding mee.

Richtlijnen als leidraad

De Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad zijn je leidraad. Je past deze toe vanuit de overtuiging dat je jouw cliënt hiermee het beste voedingsadvies geeft.

Onderbouwd voedingsadvies

Je hecht waarde aan goed onderbouwde adviezen en zal nooit zomaar iets aanraden omdat jij of anderen er goede ervaringen mee hebben. Je bent kritisch op hypes, je roept niet zomaar wat, maar kan dit altijd onderbouwen als jouw cliënt hierom vraagt.

Deskundigheid

Daarnaast vind je het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op je vakgebied. Je bijscholen en up-to-date blijven zie je als een vanzelfsprekend onderdeel van je vak.

Sluiten bovenstaande overtuigingen naadloos aan bij de jouwe? Dan voegen we je graag toe aan onze lijst van vakbekwame voedingsprofessionals. Bekijk onze lidmaatschapseisen of schrijf je direct in als lid.

De kosten voor het BGN-kernlidmaatschap bedragen € 179,73 per lidmaatschapsjaar (incl. btw). Daarnaast vragen wij eenmalige inschrijfkosten van € 41,08 (incl. btw).

Voor het aspirantlidmaatschap betaal je € 77,02 per lidmaatschapsjaar (incl. btw). Daarnaast vragen wij eenmalige inschrijfkosten van € 25,67 (incl. btw).