Loading…

Veilig en gezond naar de gewichtsconsulent

Laatste update: 25-2-2021

Sinds 15 december bevindt Nederland zich opnieuw in een lockdown. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor een bezoek aan de gewichtsconsulent. Als BGN-gewichtsconsulenten volgen we de basisregels van de overheid om zo min mogelijk mensen te ontmoeten en daarmee de verspreiding van het virus te beperken en te voorkomen. Daarom adviseert de BGN om consulten zoveel mogelijk online of per telefoon te laten plaatsvinden. Vanaf 3 maart kunnen er in overleg weer afspraken in de praktijk worden gemaakt.

Veilig naar de gewichtsconsulent
Je bent ook tijdens de lockdown van harte welkom bij de gewichtsconsulenten. Neem contact op met de gewichtsconsulent bij jou in de buurt en stem met elkaar af hoe jullie het begeleidingstraject willen organiseren: online, via de telefoon, tijdens een wandeling of in de praktijk.

Juist NU aan je gezondheid werken! 
Het coronavirus heeft ons allemaal bewuster gemaakt van onze leefstijlkeuzes en gezondheid. We weten niet precies wat de relatie is tussen het virus en overgewicht, maar het staat als een paal boven water dat een gezond gewicht een absoluut pluspunt is. Wij geloven dat het juist nu een goed moment om de stap te zetten naar de gewichtsconsulent om te werken aan een gezonder gewicht en jezelf goed te voeden en sterk(er) uit deze periode te komen.

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen als de situatie in Nederland en/of de Nederlandse wet- en regelgeving verandert.