Loading…
Ook leuk voor brunch, hapje of dessert

Gevulde kiwi's

Dit recept is voor 6 personen
1 el amandelschaafsel
6 kiwi’s
125 g frambozen
125 g aardbeien
1 el basterdsuiker
4 el magere vanillekwark
Keukenspullen
Koekenpan
Voedingswaarden
(per eenpersoonsportie)
Energie (kcal): 75
Eiwit (g): 2
Vet (g): 1
Verzadigd vet (g): 0
Koolhydraten (g): 10

Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan tot het geheel goudbruin is. Laat afkoelen. Snijd de kapjes van de kiwi’s en hol ze voorzichtig uit met een lepel.

Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de fijngesneden frambozen en aardbeien met de kiwi en de suiker.

Vul de uitgeholde kiwi’s met de fruitsalade, schep er een lepeltje kwark op en strooi het amandelschaafsel erover. Serveer direct. Je kunt ze mooi rechtop zetten in een eierdopje.