Loading…
Supersnel en gemakkelijk

Herfstsalade met noten en druiven

Dit recept is voor 4 personen
300 g gemengde sla
½ komkommer, in stukjes
1 zoete appel in stukjes
150 g rode en witte druiven (gehalveerd, ontpit)
50 g ongezouten hazelnoten
50 g verse geitenkaas
1 bruin afbak-stokbrood
50 g croutons van een sneetje oud volkorenbrood (geroosterd)
2 el olijfolie
1 el honing
1 el citroensap
Keukenspullen
1 saladekom
1 kommetje
Voedingswaarden
(per eenpersoonsportie)
Energie (kcal): 338
Vet (g): 19
Verzadigd vet (g): 3
Eiwit (g): 7
Koolhydraten (g): 39

Meng de sla, appel, druiven, komkommer, geitenkaas en hazelnoten in een kom. Bak het stokbrood af.

Klop een dressing van de olie, honing en het citroensap. Schep de dressing door de salade en verdeel er vlak voor serveren de croutons over.

Serveer met het warme bruine stokbrood.