Loading…
Dé site voor iedereen die
bewust met voeding bezig is.

Laatste nieuws

Word jij ons nieuwe bestuurslid PR & Communicatie?

Binnen de BGN werkt het bestuur – bestaande uit vijf personen, elk met hun eigen portefeuille – aan de toekomst van de vereniging en aan de positionering van de BGN en de BGN-gewichtsconsulent. In verband met het vertrek van het huidige bestuurslid PR en Communicatie zijn we op zoek naar een nieuw persoon voor de invulling van deze positie. Heb je verstand van marketing, PR en communicatie, dan is dit jouw kans om méér voor de BGN te betekenen.

Als bestuurslid ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van het beleid, bepalen van de koers, het financieel en organisatorisch gezond houden van de vereniging en het behartigen van de belangen van de leden. Als bestuurslid PR en Communicatie ben je bestuurlijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en bewaken van het communicatie- en pr-beleid in de breedste zin van het woord.

Bestuurslid zijn bij de BGN is een kans om jezelf te ontwikkelen en om je talenten in te zetten voor ons prachtige en belangrijke beroep. Bestuurlijke ervaring is voor deze positie een must, als ook goede kennis van het beroep gewichtsconsulent. Je hoeft echter geen uitvoerend/praktiserend BGN-gewichtsconsulent te zijn.

De volledige vacature vind je hier

Geplaatst op 28-10-2020

Laatste nieuws