Loading…
Dé site voor iedereen die
bewust met voeding bezig is.

Laatste nieuws

Werk aan een gezonde toekomst met onze nieuwe campagne!

Van 21 september tot en met 15 november vindt onze Vitaal Vooruit 1,2,3 online campagne plaats, een toffe actie om jou te helpen je eetpatroon direct te beïnvloeden en te focussen op een gezonde toekomst. 

De campagne legt de nadruk op 3 praktische eet-uitdagingen voor elke dag, die dus samen de 1,2,3 uit de campagnetitel vormen:

  • 1 handje noten
  • 2 stuks fruit
  • en 3 ons groente

We dagen jou én alle Nederlanders uit om in de komende weken - in ieder geval tot het einde van onze campagne op 15 november - mee te doen met deze driedelige dagelijkse uitdaging. Het mooiste is als je elke dag figuurlijk deze drie vinkjes kan zetten, maar we begrijpen het ook dat dat niet altijd lukt. 

Juist door er elke dag weer voor te gaan, maak je uiteindelijk een groot verschil: blijvend-veranderende eetgewoonten die je gezondheid verbeteren op de lange termijn. Deze campagne maakt je bewust van wat je elke dag eet, maar ook hoe je kunt variëren binnen bepaalde voedingsgroepen en hoe leuk dat is. En als je er de weegschaal positief mee beïnvloed, is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Vanaf 15 september lees je meer over onze campagne op deze website en op onze sociale mediakanalen Facebook en Instagram.

Leuk als je met ons meedoet! 

Klik hier om je eigen bingokaart te downloaden en hier voor allerlei goede suggesties.

Geplaatst op 09-09-2020

Laatste nieuws