Loading…
Dé site voor iedereen die
bewust met voeding bezig is.

Laatste nieuws

De BGN zoekt een nieuwe voorzitter

Na 17 jaar bestuurslid te zijn geweest, waarvan 15 jaar als voorzitter, is nu voor Marianne Kramer de tijd gekomen om deze positie beschikbaar te stellen. Zij besloot tijdens de coronapandemie nog een jaar door te gaan, maar op 12 april 2022 zal zij tijdens de ALV de voorzittershamer echt overdragen aan haar opvolger.

 

Met het komende vertrek van Marianne in april 2022 zijn wij op zoek naar iemand die het stokje wil overnemen. Ben jij onze nieuwe voorzitter? Laat het dan weten! Bekijk HIER de vacature.

 

Marianne: 

"Ik kijk terug op een fijne, leerzame en productieve periode. In de afgelopen jaren heb ik met veel mensen binnen en buiten het bestuur en binnen en buiten de BGN samengewerkt. Dat heeft geleid tot een beroepsvereniging die staat en waar je niet meer omheen kunt. Samen met al mijn collega’s hebben we bereikt dat het beroep ‘gewichtsconsulent’ en de BGN op de kaart staan. 

 

Ik ben er enorm trots op dat we zoveel hebben bereikt en dat onze vereniging is gegroeid naar 1600 leden. Ik zie enorme kansen voor ons beroep en onze leden in de toekomst, zeker nu (preventieve) gezondheidszorg steeds meer aandacht krijgt. Als BGN moeten we die kansen benutten en de (toegevoegde) waarde van onze leden in de aanpak van overgewicht voor het voetlicht brengen. We moeten de positie van de BGN-gewichtsconsulent in de aanpak naar een gezonde leefstijl versterken. Er ligt een enorme, maar mooie uitdaging voor de BGN."

 

 

BGN-voorzitter Marianne Kramer

 

Geplaatst op 01-10-2021

Laatste nieuws