Loading…
Dé site voor iedereen die
bewust met voeding bezig is.

Laatste nieuws

Herfstsalade met noten en druiven

Lunch- of voorgerecht, 4 personen

  • 300 gram gemengde sla
  • ½ komkommer, in stukjes
  • 1 zoete appel in stukjes
  • 150 gram rode en witte druiven (gehalveerd, ontpit)
  • 50 gram ongezouten hazelnoten
  • 50 gram verse geitenkaas
  • 1 bruin afbak-stokbrood
  • 50 gram croutons van een sneetje oud volkorenbrood (geroosterd)
  • 2 el. olijfolie
  • 1 el honing
  • 1 el citroensap

Bereidingswijze, ca. 10 minuten:

Meng de sla, appel, druiven, komkommer, geitenkaas en hazelnoten in een kom. Bak het stokbrood af. Klop een dressing van de olie, honing en het citroensap. Schep de dressing door de salade en verdeel er vlak voor serveren de croutons over. Serveer met het warme bruine stokbrood.

Eet smakelijk!

 

Voedingswaarde p.p.:
338 kcal, 39 g koolhydraten, 7 g eiwit, 19 g vet (waarvan 3 g verzadigd vet). 

Geplaatst op 25-09-2020

Laatste nieuws