Loading…

Het aspirantlidmaatschap

Ben je nog in opleiding tot gewichtsconsulent en wil je ondertussen al lid worden van de BGN? Dat kan! Als je een door ons geaccrediteerde opleiding tot gewichtsconsulent volgt kun je aspirantlid van onze vereniging worden.

Wat houdt het aspirantlidmaatschap in?

Als aspirantlid bieden we jou de gelegenheid om je al tijdens je opleiding tot gewichtsconsulent te oriënteren op het beroep en het voeren van een praktijk. Ook kun je zo al in een vroeg stadium kennis maken met onze de beroepsvereniging. Aspirantlid ben je voor maximaal twee jaar.

Als aspirantlid heb je toegang tot alle BGN-activiteiten, waaronder nascholingsbijeenkomsten, regiobijeenkomsten en de jaarlijkse BGN-dag (inclusief Algemene ledenvergadering). Je ontvangt onze maandelijks nieuwsbrief, waarmee we je op de hoogte houden van al onze activiteiten. Als aspirantlid hoef je geen nascholingspunten te halen, je bent immers nog in opleiding. Zaken als praktijkhandboeken (met uitzondering van het Startershandboek) , themadossiers en promotiematerialen zijn voorbehouden aan kernleden.

Bekijk het volledige overzicht met de verschillen tussen het aspirantlidmaatschap en het kernlidmaatschap (link naar het overzicht).

Wat kost het aspirantlidmaatschap?

Het aspirantlidmaatschap kost je € 75,- per lidmaatschapsjaar en € 25,- éénmalige inschrijfkosten. Een investering in jouw toekomst als BGN-gewichtsconsulent!

Overtuigd? Meld je vandaag nog aan als aspirantlid van onze vereniging!